Ekipa

Urban Sotenšek

Vodenje zavoda

Vizija zavoda Isomedia je, da ponudi celovit sklop klasičnih in spletnih oglaševalskih storitev, ki zunanjo podobo sleherne organizacije spremenijo v učinkovito prodajno orodje. Razpon naših storitev tako obsega od tiska navadne predstavitvene brošure, izvirnega oblikovanja, pa vse tja do programiranja zahtevnih spletnih aplikacij. Vse vaše zahteve, pa najsi bodo še tako kompleksne, uresničuje ekipa, ki ji je delo v veselje.
E-pošta: urban@isomedia.si
GSM: 040 624 752

Jakob Režun

Razvoj spletnih rešitev

Znanje programiranja, usmerjenost v timsko delo in veselje do dela z ljudmi so tiste tri lastnosti, ki mi pri delu dajejo veselje in samozavest. Kljub temu, da je razvoj spletnih rešitev zahtevno opravilo, je po drugi strani strast, ki nikoli ne postane rutina in prav zato z veseljem sodelujem v ekipi Isomedia.
E-pošta: jakob@isomedia.si
GSM: 051 205 882

Janez Lipec

Upravljanje socialnih omrežji

Prisotnost na socialnih omrežjih lahko okrepi zunanjo podobo slehernega podjetja in posledično poskrbi za večjo rast prodaje. Zapisati pa je vsekakor lažje kot uresničiti. Izkušnje so me naučile in izučile nekaterih prijemov, s katerimi lahko pomagam tudi vam, k doseganju vaših poslovnih ciljev.
E-pošta: janez.lipec@gmail.com
GSM: 040 895 052

Darjan Bunta

Oblikovanje

Razumevanje delovanja podjetja, poznavanje trga in analiza ključnih javnosti so elementi, ki jih mora oblikovalec najprej vzeti na znanje kadar snuje grafične elemente organizacije. Za dobro grafiko tako ni dovolj samo tehnično znanje oblikovanja, pomembno je poslušati in razumeti želje poslovnih partnerjev.
E-pošta: darjan.bunta@gmail.com
GSM: 040 752 334

Tomaž Zupan

Fotografija

Kako ustvariti fotografijo, ki v sebi nosi trajen spomin, ji dati globino, stkati v njej zgodbo? In to v trenutku, ko dogodek nastane, ga ujeti. Popravnega izpita ni. Moj fokus je HDR fotografija, moj osebni okus pripada ČB fotografiji. Združujem nove tehnološke možnosti in večno klasiko.
E-pošta: info@tomaz-zupan.com
GSM: 040 719 917

Naslov

ISOMEDIA
Zgornji Prhovec 12a
1411 Izlake
Tel: 040 624 752
Splet: http://www.isomedia.si
Email: kontakt@isomedia.si