Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje

Ljudje sprejemamo svet v vizualnih podobah. Brez oblik in barv si le stežka predstavljamo življenje, saj nas vizualni elementi spremljajo povsod kamor gremo. Zatorej je grafično oblikovanje, kot prvi in najmočnejši element za prepoznavnost, izjemno pomembna veja vizualne komunikacije. Podjetja in posamezniki katerih želja je povečati njihovo prepoznavnost, se zavedajo da je ravno profesionalno grafično oblikovanje ključnega pomena pri doseganju njihovih ciljev.

S sodobnimi prijemi grafičnega oblikovanja, prilagojenimi željam naročnika, bomo vaše izdelke, storitve ali podjetje pripeljali do sodobnih in kreativnih oblik, ki bodo za uporabnike zelo privlačne. Posamezno ponujamo sledeče produkte:

Logotip

logo-designLogotip je osnovna komponenta, po kateri se ustvarjajo druge grafične podobe. Je simbol, ki vizualno predstavlja podjetje in njegovo storiter ter vizijo. Strokovno izdelan logotip posreduje stranki resnost in zanesljivost podjetja, kateremu lahko zaupa.

Promocija posla se zelo učinkovito lahko doseže preko razpoznavnosti logotipa ali znamke. Brez dolge razlage opisuje podjetje. Dobro izdelani logotip podjetju pomaga povečati vidnost, posledično pa se to seveda pozna tudi na končni prodaji.

Dobra zasnova logotipa ne sme biti preveč kričeča ali zakomplicirana ter ne sme vključevati preveč informacij. To lahko vselej oddaja prej negativen kot pa pozitiven vpliv. Kompleksen dizajn, ki predstavlja nemalo število vidikov vašega posla s pomočjo ubesedenih prednosti je priporočljivo, toda to nima veze z grafično zasnovo logotipa. Logotip in njegov namen morata biti čimprej in čimlažje razpoznavna.

Vizitka

business-card
Vizitka je pomemben del prvega vtisa pri stranki in močan marketinški pripomoček. Marsikdo pa se tega ne zaveda in gleda na vizitko kot bi bil le papir z naslovom ter telefonsko številko. Strokovno zasnovana vizitka daje vtis zanesljivega poslovnega partnerja. Pomislite kakšen vtis pusti vizitka na cenenem papirju, brez jasne grafične podobe.

Kot pomemben del poslovnega komuniciranja, mora vizitka dajati vtis kvalitete, zanesljivosti in pokazati spoštljiv odnos do poslovnega partnerja. Videz vizitke mora biti prilagojen z dejavnostjo, ki jo opravlja podjetje. Grafična podoba in tipografija podjetja gradbene dejavnosti se mora odločno razlikovati od kozmetičnega salona.

Vizitka je ogledalo vas in vašega podjetja, zatorej je primarnega pomena da izžareva profesionalnost.

Drugo

  • Oglasne pasice
  • Revije
  • Katalogi
  • Letaki
  • Brošure
  • Oglasi
  • Zloženke
  • Dopisni list
  • Žig
  • CD

Naslov

ISOMEDIA
Zgornji Prhovec 12a
1411 Izlake
Tel: 040 624 752
Splet: http://www.isomedia.si
Email: kontakt@isomedia.si