Priprava besedil po naročilu

Priprava besedil po naročilu

writing
Pri nas nudimo širok spekter izdelave različnih vrst poslovnih in komercialnih besedil. Ukvarjamo se s predstavitvami podjetij, izdelkov in storitev, pripravo katalogov, brošur in obvestil za javnost, pišemo novice, izdelujemo slogane in reklamna besedila.

Pri našem delu je zadovoljstvo stranke vselej na prvem mestu, zato pri pisanju besedil, poleg naših komunikacijskih in uredniških znanj, upoštevamo tudi želje in usmeritve naročnika ter se pri svojem delu naslanjamo na že obstoječa gradiva, da pomagamo krepiti vaš prepoznaven slog ter pomagamo krepiti vašo tradicijo. Vse to v želji, da zagotovimo profesionalno storitev, ki v komunikaciji s kupci doseže željeni odziv.

Priprava spletnih besedil

Splet je nadvse specifičen medij s svojimi značilnostmi in pravili, ki jih je potrebno upoštevati pri pisanju besedil. Ne zadostuje, da prenesete predstavitvena besedila iz tiskovin na spletno stran, ker splet uporabnika nagovarja drugače kot drugi mediji. V obzir je treba vzeti tudi aspekt optimizacije za spletne iskalnike na podlagi ključnih besed. Tega se lahko lotimo tako da besedila napišemo od začetka ali pa da obstoječe vsebine preoblikujemo v skladu s pravili spletnega komuniciranja.

Uredništvo in priprava revij

Naš strokovno usposobljen kader ima izkušnje tako s področja teoretičnih kot tudi praktičnih veščin s področja sodobnih komunikacijskih protokolov. Zato pri nas naročniku lahko pripravimo tako interno glasilo kot tudi brošuro namenjeno potencialnim in tudi že obstoječim strankam. Izdelava tovrstnih tiskovin poteka v tesnem sodelovanju z naročnikom in njegovimi željami.

Urejanje besedil

Morda se vam kdaj zdi, da kljub vašemu trudu niste napisali vsega, kar ste hoteli. Morebiti se vam dozdeva, da v napisano niste vključili vseh poglavitnih stvari. Nikar ne skrbite, tu smo zato, da vam pomagamo.

Naslov

ISOMEDIA
Zgornji Prhovec 12a
1411 Izlake
Tel: 040 624 752
Splet: http://www.isomedia.si
Email: kontakt@isomedia.si