Storitve

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Lastnost uspešnega podjetja je med drugim tudi unikatna in vizualno privlačna spletna stran. Z učinkovitim in kakovostnim oblikovanjem spletnih strani, prilagojenim vašim željam, pripomoremo k razvoju in uspehu vašega podjetja.

PRIPRAVA RAZPISNE DOKUMENTACIJE

Pri prijavah na razpise se vedno sprašujemo ali nam bo zastavljeno tudi doseženo. Prijava mora biti premišljena, učinkovito in kakovostno sestavljena. Za vas pripravimo vso potrebno razpisno dokumentacijo, s katero boste prišli do željenega cilja.

UPRAVLJANJE BLAGOVNIH ZNAMK

Blagovna znamka daje potrošniku velik pomen, saj zanj pomeni obljubo in zanesljivost, ki je v potrošnji nepogrešljiva. Nudimo kreiranje, celostno upravljanje, registracijo, zaščito in skrb za blagovne znamke.

IZDELAVA FACEBOOK STRANI

Facebook je danes eden najmočnejših medijev, ki vas predstavi svetu in poveča prepoznavnost podjetja oziroma vaše dejavnosti. Za vas izdelamo facebook stran s privlačno grafično podobo in profilom, ki bo pritegnil pozornost.

CELOSTNE OGLAŠEVALSKE KAMPANJE

Na podlagi skrbnega načrtovanja, analize trga, ter pravilne izbire komunikacijskih sredstev, zagotavljamo učinkovito in kakovostno oglaševanje. Oblikujemo in izpeljemo celoten nabor komunikacijskih materialov.

RAZVOJ MOBILNIH APLIKACIJ

Razvijemo inovativne mobilne aplikacije za mobilne naprave po vaših željah in poskrbimo za celoten razvoj od ideje do končne realizacije in razvoja mobilne aplikacije. Poskrbimo za analizo, načrtovanje, razvoj in izgled aplikacije.

TISKOVINE

Zagotavljamo vam visoko kakovost tiska in dodelave, strokovno pomoč pri tisku, svetujemo in vas usmerjamo. Zagotavljamo kratke roke izdelave ter visoko kakovostno grafično oblikovanje.

PRIPRAVA BESEDIL

Tekstopisje vsebuje različne vrste komercialnih ali poslovnih besedil. Od opisov izdelkov ali storitev, predstavitve podjetja, priprave katalogov in brošur, priprav obvestil za javnost, pisanja novic pa vse do pisanja reklamnih besedil.

OBLIKOVANJE

V našem podjetju se ukvarjamo tudi z oblikovanjem letakov, vizitk, brošur… Poudarek dajemo predvsem na kakovost, vizualno privlačnost in inovativnost. Želimo da vaš izdelek izstopa med ostalimi.

Naslov

ISOMEDIA
Zgornji Prhovec 12a
1411 Izlake
Tel: 040 624 752
Splet: http://www.isomedia.si
Email: kontakt@isomedia.si